aca74
Član
Možda k120 i nije CR, to treba argumentovati. I ja ga merkam, a nisam imao prilike da vidim traktor za koji bi se odmah odlučio. A jako moćno deluje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kog Deutz-a imaš?K120 je vrlo ozbiljan i svestran traktor. To je prethodnik mog Deutz-a.
6140 TTV.Kog Deutz-a imaš?
Video ga jesam ali mi nije opcija...za te pare moze da se kupi nov. Nego me zanimaju stvari vezano za menjac i generalno za traktor.Da nisi i ti gledao onog u oglasima sa 800 sati.Meni deluje kao odlična kupovina.
Za te pare ne može više da se kupi nov traktor od 160ks u tom nekom paketu opreme a ne od 230ks...Video ga jesam ali mi nije opcija...za te pare moze da se kupi nov. Nego me zanimaju stvari vezano za menjac i generalno za traktor.
Moze i mocice...Kog Dajca ti imas?Za te pare ne može više da se kupi nov traktor od 160ks u tom nekom paketu opreme a ne od 230ks...
Možda će moći, verovatno će se desiti scenario da prodaja baš stane pa da moraju spustiti cene al to neće skoro biti ..Ja imam 6165 Rc shift... Bilo koji bolji zapadni traktor kad pogledaš od 160 ks u nekom jačem paketu opreme prebacuje stotku...Moze i mocice...Kog Dajca ti imas?
Možda će moći, verovatno će se desiti scenario da prodaja baš stane pa da moraju spustiti cene al to neće skoro biti ..Ja imam 6165 Rc shift... Bilo koji bolji zapadni traktor kad pogledaš od 160 ks u nekom jačem paketu opreme prebacuje stotku.
Koji Clas? Arion serija 6?Klas nije los za 82 000e 160ks, ostali su lagano 100 000e da nije bas klot.
Da Arion da li 640 ili 650. Kad sam gledao bio je najpovoljniji od traktora u toj klasi. Tipa Puma 150 ili NH 6080.Koji Clas? Arion serija 6?