Deutz-Fahr

Mislis na onim rukama pozadi sto drze zadnj deo ladje? Gde idu one gume kao ublazivaci?

ladja

Mislis na onim rukama pozadi sto drze zadnj deo ladje? Gde idu one gume kao ublazivaci?
trebalo bi da promenis te gume kako ih ti zoves ublazivace i na ladji i na sabirnoj ravni.A bilo bi pozeljno da promenis i caure na okretaci tj pogonu ladje i sabirne ravni.

- - - - - - - - - -

trbebalo bi da promenis te gume tj ublazivace i na ladji i na sabirnoj ravni i caure koje se nalaze na pogonu ladje i sabirne ravni tj na okretacama .

Kod nas su tu nazad plastike, na donjem delu mislim, s unutrasnje strane, tu se nalazi prsten sa sarafom, a ima vise rupa u koje zakajluje saraf. Pa se tu moze pomerati ladja levo desno

Jedna briga manje. 820 E.
2u9r8sy.jpg

briga vise,da je ne rasieces negdje!
koliko je platana,jel to 23.1-26?gdje si je kupio?

Totaltrejd .Dovezli kuci. 18 PLATANA.
Tacno je da ni ja nisam za nove gume na kombajn.Puno ih vise volim vidjeti na traktoru .Kombajn uvijek gazi siroko izvan traktorskih kolotraga i kupi svo smece po travi .Tako lako dodje do ostecenja gume.
Traze puno za polovne skoro vise od pola vrednosti nove A STARE po 20 /30 god.

Nešto se tamo crveni. :sta:

Dali neko zna majstora da mi dodje prepraviti pogon hedera na 2685 da bude preko kardana?
Sada je pogon na čivije i pucaju šrafovi koji sve to drže, kao da nije u centru. Kardan je najbolje rešenje za to.

Da li neko zna nesto o radu Fahr-a u kukuruzu sa zitnim hederom. Cuo sam nesto o tome. Da li se menja korpa, stavljaju blinde?

Ajde pojasni svoje pitanje!Predpostavljam da se interesujes za kuk.verziju sta treba?I koji model komb.je u pitanju?

ta guma ima problema, kad udje u kukuruz kukuruzovina ce je izkrzati.Ja kupio dve prosle sezone. A ovi u fabrici sve znaju i prave se ludi.

Nazad
Vrh