Deutz-Fahr

P6200519_zps3dbfcdfc.jpg

Slučajno naletoh na ovu sliku. Tako nekako izgleda ovaj bez usmerivača.

Poslednja izmena:
*Tesla* kolika ti potrosnja u psenici i soji? kod mene je isto V8,i za ovih 3 sezone od kad je kod mene nije presla potrosnja 8L/kj

Mali Ranko хвала..Како сте задовољни Борово ремењем колико може да издржи на комбајну...Има ли још која марка да је приступачна,код мене само оптибелт ал ми квалитет сумњив,тј да није фалш и прескуп је стварно..Треба ми за варијатор вожње на Фахр.

Молио бих чланове који имају Фахр м1002 или м900 да ми кажу ознаку ремена варијатора вожње..Пошто кад сам звао да наручим по каталошком броју ремен који имају под тим бројем је 2 цм краћи од оне мере која пише у каталогу.

dali neko zna gde bi mogao naci ovakav pikaprst komplet sa plastikom(vodjicom) ko kako vec zove
dsc0118.jpg

Hvala ranko.malo pre sam dobio i broj tel od neke firme iz kleka kod zrenjanina.sutra ih zovem pa narucujem,za koji dan pocinje jecam :ppozdrav:

Pozdrav kombajneri!

Imam jedan problem sa mojim df 2680. Menjali smo lezajeve na sabirnoj ravni i na ladji i kada smo sve izmenjali i sklopili primetio sam da mi i sabirna i ladnja stoje ukrivo tj. nije isti razmak izmedju sasije i sabirne i sasije i ladje. Sabirnu smo lako vratili priblizno isto kao i sto je bila ali ladju ne mozemo nikako da namestimo da stoji kako je i bila. Ladja sada stoji (gledano od salomtresa prema kabini) vise u desnu stranu. Ono parce latve sto je zasarafljeno na ladji kao odstojnik od sasije sada dodiruje sasiju i cese u radu. Probao sam sve sto mi je palo na pamet, odpustim kontre od lezaja i popustim kucista lezaja i probam pajserom da je odgurnem u drugu stranu ono ga odgurne ali kad sklonim pajser ona se vrati. Nemam pojma sta mi je raditi? Dali i one gume sto drze zadnji deo ladje imaju neke veze sa tim? Dali da i njih izmenjam ili sta?
Svaka pomoc je dobro dosla?

Mi smo to pomerali na zadnjim nosacima, odozdo, postoje nek sarafi s prstenom, podledajte ispred zadnje osovine odozdo.

Nazad
Vrh