Deutz-Fahr

Jesam odneo ali nije gotov,a hvali cu se kad uspesno prodje sezona:osmeh:. Da li si zivis u blizini njega?

Jel ima ko delove za Fahr m1002, varijator mi treba,ili zna neko gde ima ili sa kog drugog kombajna pasu..

Nešto baš ne odgovaraju ovi forumaši.
Na ovaj kombajn pašu delovi od modela M 660, M 770, M 922, M 1002, M 980 i M1080. Jedino kod njih možete tražiti takav varijator ili nov.

Poslednja izmena:
Varijator voznje ili vrsalice, sta ti se desilo sa varijatorom? Novi je jako skup,provlacio se po oglasima neki tip koji ima rasturen kombajn.

- - - - - - - - - -

Evo oglasa pa proveri http://www.polovniautomobili.com/oglas4299150/deutz-fahr_m922_m1200_m1102_m900/.

Mala pomoć oko objašnjenja.
screenshot1.jpg

Izgled varijatora vožnje na kombajnu Fahr M 1000 i M1200.
screenshot2.jpg

Znači postoje izvesne konstrukcione razlike pa bi se moralo malo neke stvari izmeniti ako bi se ugradjivao ovakav varijator vožnje.

Orginal kosta oko 180 eura mala privreda 90eura pravi neki lik Coke kazu da nema velike razlike,ja sam stavio jeftiniju zato sto nisam mogao da idem u Vinkovce jer je bila sezona

- - - - - - - - - -

I ja sam uzeo u tom tip top.rs

- - - - - - - - - -

to je skoro isti princip kao na zmaju 142

evo kako sam ja resio nosace pikaprste i caure.caure sam pravio od plastike a nosace od cevi
dsc0044.jpg

dsc0045.jpg

dsc0046.jpg

@Putin.Treba la bi.Sta bi u protivnom nosilo disk i kvacilo.To se sve navuce na prvu cauru koja je opet pricvrscena za prvi disk i to je onda ko jedno .Na tim caurama se pomera disk i menja se brzina .

Nazad
Vrh