Deutz-Fahr

Ja sam samo pitao da li je baš tako jer nisam dovoljno stručan za kombajne zapadne proizvodnje.Uglavnom sam na Istočnim kombajnima jer nije zgodno na forumu pisati o zapadnim kombajnima pošto me onda neki ljudi napadaju!

Zdravo kombajnerii!!!zanima me gde mogu nacii katalog za kombajn df 34.80......ako moze neki linkk.....tj.najvise me zanima sito za df kolka treba da bude razmera(mm) rupa na situ,za psenicuu.....hwala unapred!!!!:ppozdrav:

kolko ja znam donja sita za zito trebala bi da budu 9mm a gornja podesavajuca.:sta:.nadam se da sam u pravu,pozdrav

.jpg
зна ли неко где има да се купи овај део за Фахра,слику сам скинуо са интернета..заокружени део...

Drugar je imao isti problem prosle godine na Faru neznam tacno model mislim da je3580, otisla mu remenica varijatora voznje,u delti mu trazili oko 1000000 din,posle je to resio za nekih 200/250 eu.i ide kombajn bez problema.

јбртка како је решио знаш ли можда,скупа ми је нова...дал паше нека преправка варијатора са другог комбајна...изгледа на овим Фахровима само варијатор страда..кад би нашао половну било би добро..
питање важи и за панонстиба.и хвала за цену такође.

Paše samo od serija M902, M922 i M1002 kombajna. Specifičan je zbog tih opruga i zato paše samo od navedenih modela.

Za takve odgovore morao bih da budem na licu mesta pa da dam neki odgovor, a sedeći u fotelji je priznaćete teško dati bilo kakav stručni odgovor.

Probaj da kontaktiras clana mikulas,on je prosle godine trazio savet za njegovog drugara u vezi varijatora bas u ovoj temi za nekog manjeg fara ,pa mozda ti pomogne kako je on resio

Панонстиб питао сам због тога јер сам мислио да сте већ некад радили тако нешто...У сваком случају хвала.
Јбртка однето је све код стругара да ухвати центар и пикснује,и наручене нове опруге.Видећемо шта ће бити....звао сам данас човека за делове и послао каталошке бројеве па ће јавити ако нађе..Хвала и теби у сваком случају

Nazad
Vrh