Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo si se trebao raspitati za nabavku delova pa onda kupiti masinu!Nemoj pogresno da me shvatis ali tako je jbg nek je sa srecom i sto pre slike!
Jedan moj prijatelj ima fara 1300 i kupio je kukuruzni adapter od zmaj. Pogonski lancanici zitnog adaptera imaju 23 zupca, i pogonski i gonjeni. Piatanje je koji odnos zupaca lancanika treba za kukuruzni adapter? Mislimo da kukuruzni adapter treba ubrzati?

Naljutim se i uzmem od 142 zmaja obradim u strugu i zašiljim navarim poluosovine i montiram .To je u Zmaja napravljeno malte ne da traje doživotno,naspram ovoga.Bio sam nabavio i portale OD Brauda na kilo i bio bi za 20% brži ,medjutim u zadnjem momentu smislim ovo sa produženom osovinom u šasiju ,i sad mogu iz trka pod punim bunkerom preći preko vodojaže bez straha da će se točak nakriviti i zupčanik veliki slomiti poklopac i iscuriti ulje.U Županji veliki zupčanik 12000 kn. I da ga postaviš opet će se nakriviti točak otići ležaj valjčići će se dignuti sa uljem i uletiti izmedju malog i velikog i dalje se zna.