Jingis
Član
kod mene svo remenje u katalogu pocinje sa 0621 ali opet nema ni jedan sa drugim delom 4307
I okd mene pocinje sa o621...Koji kombajn imas? I gde mogu da nadjem katalog za moj kombajn df 2680?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene svo remenje u katalogu pocinje sa 0621 ali opet nema ni jedan sa drugim delom 4307
I okd mene pocinje sa o621...Koji kombajn imas? I gde mogu da nadjem katalog za moj kombajn df 2680?
imam kombajn DF M770 i preradil bi si otvaranje kiper cijevi na hidrauliku. Sad bi molil kolege koji su to več možda radili ili imaju original na nekom sličnom kombajnu kako to izgleda (slika, video). Gledam na YT videe i nema ništa iz bliza. hvala
jel ima netka kakav video ili slike??
Mogu ja slikati za dva dana na M1080 kad ga doteram u dvoriste, pa da pogledate.
Nista ovde nisam video...
na toj stranici ima kataloge za sve kombajne,malo se teze snaci na stranici al ima kompletan kombajn...
1)odabrati grupu deutz
2)alte mahdrescher
3)M2680
4)H-1-combine harvester
5)general
6)i evo vas na katalogu od deutz fahr 2680
nadam se da ce vam sad pomoc ovi koraci kako do kataloga...
Snasao sam se...super sajt, hvala druze
Mogu ja slikati za dva dana na M1080 kad ga doteram u dvoriste, pa da pogledate.
Ima ga on vec neko vreme,samo eto nikad da slika.Jeste se to Vi ponovili?
Jeste se to Vi ponovili?