oltovac u srcu
Novajlija
evo i moga kombajna DF4065 HTS 192 KS
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova rucka sto ima dugme na sebi (kao rucna kocnica) tu stelujes vetar, npr. ja stavin na 650 kad ili 600 kad radim jecam, zito na 750 zato sto je teze tj. sve zavisi od godine i od rastura, kukuruz na najvisi nivo. Ova rucica pored, sto ima ovu kapu na njoj stelujes obrtaje. Kad tu kapu povuces prema sebi i okrenes za 180 stepeni na gore ili na dole ide teze znaci na taj nacin povecavas ili smanjujes obrtaje. Ne znam sad napamet dali kada pumpas na dole smanjujes ili povecavas obrtaje ili obrnuto. Samo kad to radis moras pratiti na sat da bi naravno znao dali povecavas ili smanjujes idte. Nadam se da sam bio jasan?
Pitanje za vlasnike DF 2680(a i ostale naravno).Kako ste zadovoljni sa seckom za slamu,da li imate problema sa grejanjem motora,da motor moze bez problema da je nosi?
Ja se dvoumim da li da ugradim secku na svoj 2580,posto je fabricki bez nje.2680 i 2580 nose iste motore pa sam zbog toga ovako formulisao pitanje.
Bio bih zahvalan za savet,da li da ugradim secku ili ne?