MONTOYA
Član
Kupio si kombajn?Gde kupiti šine -letve za kombajn da su kvalitetne, pominjete "Arezinu" gde je to?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio si kombajn?Gde kupiti šine -letve za kombajn da su kvalitetne, pominjete "Arezinu" gde je to?
Kupio si kombajn?
Daj neku informaciju
Luft na zvezdi koja nosi šine? Uf,uf... Reši to da ne napravi veći luft.Jedino onaj jedan nosac na koji se privrcu šine ima malo lufta malo se mrda na osovini.
Nemam nikog dobrog majstora u blizini ko bi pregledao i motor?
Koja je bila cena, jel komanda na dzojstik....stavi neku slikuSta da napisem?
Kombajn je sa hidro pogonom, 89 g. Nisam kupio od preprodavca .
Zitni heder 4,2 m sa kolicima
Kukuruzni 5 redi NH
Secku ima ali ne i elektromagnet
Gume u solidnom stanju
Klima ko zna da li radi, prodavac kaze da radi ,videcu kad dodje i ona na red
Ima nekih sitnica da se odrade u sustini ono sto sam i sam vidio a i majstor koji ga radi u dosta dobrom je stanju.
Odrzavan je prilicno, po recima majstora zasad sto je pregledano nema lezaja koji bi trebalo menjat sto ne znaci da nece bit. Vide se koji su menjani tj. novi .
Remen takodje nema koji je za zamenu, e jedino šine sam odlucio menjat po savetu majstora.
Onaj sto je isao sa mnom kad sam kupovao opet kaze da su dobre dok ovaj kaze da se šine gledaju sa pocetka onih rebara da li su istrosene a tu jesu i zato ih i menja.
Kaze mi covjek da je lezaje na slamotresu tesko zamenit a po njemu i oni su dobri a ja sam tu sumnjicav, kako da ga pregleda ako nije u radu?
Jedino onaj jedan nosac na koji se privrcu šine ima malo lufta malo se mrda na osovini.
Nemam nikog dobrog majstora u blizini ko bi pregledao i motor?
Luft na zvezdi koja nosi šine? Uf,uf... Reši to da ne napravi veći luft.
Motoru odradi servis i prešteluj ventile. Teško da neko sa sigurnošću može ustanoviti kakav je motor.
Jel zna neko da li je siguran ovaj nacin kačenja zitnog hedera, jel ova veza dovoljno cvrsta da se heder ne otkaci kad ide kombajn po neravninama
Možda nikad neće, a možda jedared ispadne.Ja na zmaju te zakacke dole nisam ni kacio pa nije nikad ispao
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока