mladen87
Član
kod Ace u Klenku sam video masinu,ista kao dvoredni berac za kukuruze samo vrsi u zrnu!gde je bunker za klip tu bude zrno i ima puzni transporter i sipa u prikolicu!imala je jedno 30god!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola ilic je napisao(la):H bi trebalo da je hidro pogon,a TS ti je turbo separator,ima dva doba,izvrsava ekstra zito al zato lomi kuruz kao bungurac
Jeste cudno ali Ja ga imam i radio sam vec sa njime 2 sezone. Vukli smo ga sa 558 rakovica 60 i 577 zadnja sezona. A u upustvo mu stoji da min. traktor od 40ks. Ima za njega i secka ali ja nisam jos nasao. Video sam na youtubu. Ako neko cuje da je negde na prodaju javite mi na pp. Isto ako nekog interesuje prodao bih ga.MONTOYA je napisao(la):čoveče,zar i to postoji
još da su mu namestili i sečku
pepsi1968 je napisao(la):Evo i fotografije Fahra M900.
To su sasijski potpuno isti kombajni ,jedino je razlika u pomeranju vitla na hederu i poneki m922 ima secku kad se fahr spojio sa dajcom m900 dobija novu oznaku m922pocerina je napisao(la):Jel Fahr M922 isti kao M900?
velja imt 540 je napisao(la):meni je 922 lepsi od m 900