Lala iz Banata
Član
To je vazdusni filter, ne boca za vazduh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel tu sa leve strane rep bio opaučen?Vidi se drugačija boja.
Treba pregledati slamotres do tog lima iznutra kakav je, mada iako je vareno mozda je napravljeno kako treba. 36god mu je morao je biti bar zakacen malo.Da li je sta moglo izazvat udar sa unutrasnje strane prema vani mozda
Sad me bas bacilo u razmisljanje i mozda to bude razlog da odustanem.
Ja stvarno nisam upucen na sta treba obratit paznju iz tog razloga sam vodio covjeka i platio mu dnevnicu ali eto ni on a pogotovu ja ovo nismo primetili
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jel hidro pogon?
Treba pregledati slamotres do tog lima iznutra kakav je, mada iako je vareno mozda je napravljeno kako treba. 36god mu je morao je biti bar zakacen malo.
A sta kaze majstor kakav je? Po meni ako je uredan jedini problem je heder 4.20, napatices se i to dobro
Ovo sa slike nije bio udarac iznutra. Nema šta da udari na tom mestu takvom silinom da se tako lim izdeformiše. Nešto je možda palo na kombajn (mada lula-top nema oštećenje) ali nije to ništa strašno. Ako ga majstor pregledao na vitalnim mestima i dao zeleno svetlo za kupovinu, onda ne brini za ovo. Nije to auto pa da gledaš kako izgleda spolja. Zaroni ti u njega i gledaj da li je potrošen. Opipaj remenice koliko su trošne i da li su originalne, pogledaj da li je varen-krpljen na mestima gde prolazi masa (sabirna ravan, kanal čiste mase.... ) vidi kakve su spirale i da li su original ili su menjane. Ako su na krajevima kao žilet taj je progutao vagona i vagona...zato pitam da li je sta moglo izazvat udar sa unutrasnje strane pa da se neda posle popravit kako treba
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Види изнутра има ли ожиљак, а и шта те то брига, он ако ради лепо то нека му буде сва мана. Не коси естетика и неко рече комбајн скоро 40год не може бити као из радње, ако то баш смета ти то испеглај огитуј и офарбај.