Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gdje se nalazi taj kombajn ja mislim da mi je ovaj jedan pricao da ima neki dajc mali crveni u Posavini. Ja mislim da mu je cena oko 10000e.Pozdrav svima, sta mislite o M980? Na slikama izgleda odlicno, ima sjecku i gazda kaze da ima 1900 rh. Kolika bi bila realna cijena i kako se pokazao, samo zitna varijanta?
mislim da jeste negdje u posavini, pa me zanima kakve su masine? Ima jedan Djuro m770 kod mene u selu, solidno ocuvan ali i cijena je poprilicna, a citao sam da imaju dosta mana i da su spori.Gdje se nalazi taj kombajn ja mislim da mi je ovaj jedan pricao da ima neki dajc mali crveni u Posavini. Ja mislim da mu je cena oko 10000e.
Tu su ti paknovi kočnice, normalno da ne treba da bude ulja.Eee vidis toga se nisa setio.Nisam nikada razklapao hidro motore,pa ne znam kako to sve funkcionise.Znaci tu gde sajla ulazi ne sme da bude ulje?
проблем варијатор,и ваздушар није најсрећније решење.У Немачкој доста цијењен комбајн и на цијени,и код нас се доста тражи јер је идеалан за путеве и габаритно,али време га је сустигло и ако није баш одржаван зна направити проблема.У фул стању као нов,одржаван у немачкој је од 10 до 15000е.mislim da jeste negdje u posavini, pa me zanima kakve su masine? Ima jedan Djuro m770 kod mene u selu, solidno ocuvan ali i cijena je poprilicna, a citao sam da imaju dosta mana i da su spori.
i meni odgovrara jer je mali i moze se provuci svuda, putevi su nam sve losiji a ima i malih parcela. Hvala na savjetu.проблем варијатор,и ваздушар није најсрећније решење.У Немачкој доста цијењен комбајн и на цијени,и код нас се доста тражи јер је идеалан за путеве и габаритно,али време га је сустигло и ако није баш одржаван зна направити проблема.У фул стању као нов,одржаван у немачкој је од 10 до 15000е.
ma to kad krene 10000-15000 evra pa dodaj jos malo da kupis malo bolji ide u nedogled. Svidjao mi se m770, ali sam citao na vise mijesta da su neke stvari lose rijesene na njemu i da je bas premalog kapaciteta, pa iz tog razloga pitam i za ovaj m980, da li i on ima nekih velikih nedostataka.U Njemackoj od 10000 do 15000e se moze kupiti dosta ozbiljniji i noviji kombajn od m980. Kod nas nebi trebao prelaziti vise od 10000e, jer ipak je to mal kombajn moze goniti samo adapter sa tri reda.
Tako je.Samo sto je djura mladjiIsti kao Djuro Djakovic
Nije ni slican, ovo je NjemacTako je.Samo sto je djura mladji
Ja sam imao problema samo u kukuruzu sa povratom jer sam zaboravio prebaciti remen na sporije okretaje pa je izbio onaj poklopac i pobacao kukuruza gore kod motora. Tu fabricki bude senzor ako se poklopac otvori da ti svijetli lampica u kabini ali je neko samo prespojio dvije zice da ne svijetli u kabini.Da kazem iskreno,kombajn je u godinama,ali ja sam prezadovoljan kod mene je 9 ili 10 god.pre dve godine sam komplet pretresao.Velikih kvarova nisam imao,naj veci kvar sam imao kada sam stavio mehanicki sat od pritiska ulja da ja kao da vidim koliki je pritisak(pamatnjakovic)i drugi dan pukne crevo,i izbacivalo ulje u magli i direkt na cilindar i upalila se prasina oko motora i nekoliko hidrolicnih creva uhvati plamen.tada skidao motor sva creva i gumice stavio novo i vozi dalje.i tada odma vratio fabricki senzor za ulje(lampice)jedina mana povratna masa turbina lako zagusi kada ima puno zelene mase.