mindjušar
Član
Voz kad prođe,on je PROŠAO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nabereš jednu Jupolovu kantu tad i 99%...Aj sad recite kolko vremenske prilike nose procenata u prinosu od sve agrotehnike ? Ja bi reko 80-90%.
Na ovoj cicijevoj slici ne mogu da ustanovim da li je taj kukuruz vec vrsio oplodnju ili nije, cak ne znam ni koji je hibrid!Jos neki dan je Cici pisao o stanju 2012 i sad i kaze da je onaj 2012 uspeo da se regenerise.
- - - - - - - - - -
Nadjeno je.
Po tom pitanju valja držati i više žena,šta misliš???Ne razumem ja tebe da imas vise godina u ovom poslu nego ja zivota, zivis samo od zemlje i radis lepu kolicinu zemlje a posejes samo jednu semensku kucu.
Nije Turinska zemlja svemoguća i nemamo toliko niskog terena, nećemo proći ništa bolje nego ostali.To bar jedan Turinac treba da zna da ima snage da nalije nešto bar kod vas(niži teren)...![]()
Po tom pitanju valja držati i više žena,šta misliš???![]()
I to sam objasnio ali opet ne slusas. Sta si drugo hteo da posejem kad su pukli sa 300- 1100 kg te 2012 a ovaj Dkc je dao do 4500 kg/kjNe razumem ja tebe da imas vise godina u ovom poslu nego ja zivota, zivis samo od zemlje i radis lepu kolicinu zemlje a posejes samo jednu semensku kucu.