Nudio mindjušaru da poklonim ta tri džaka i reko ako mu dam još pride i 100 evra ni tad neće posejati i posejao sam ga ja na 1 hektar...Imam ja od ZP-a ove godine,ćale dobio tri vreće na nekom zimskom predavanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nudio mindjušaru da poklonim ta tri džaka i reko ako mu dam još pride i 100 evra ni tad neće posejati i posejao sam ga ja na 1 hektar...Imam ja od ZP-a ove godine,ćale dobio tri vreće na nekom zimskom predavanju...
Poslao sam ih od njega u firmu kod tebe,kaže nije te bilo tamo...Kaže neki čika Dušan te poslao da viksaš neki traktor...Ako si nudio kao dizne sve mi je jasno.
Nisam, imao sam samo 1 kj iza mosta pored Ilinkine i Palijine kuce, Dkc 5783 sa 4300 kg / kjPeet...... da li si imao te 2012 godine kukuruza kod nas ako jesi kakvi su bili?
Ne jebo a najeboCini mi se da ce ove godine biti: ko prezivi najebo je.
Pa nisi vise dete da ti objasnjavam, znas i sam da na suvo ide jako kilavo.
Ozbiljno pitam za kukuruz,jel to toliko bitno da bude kiše u vreme oprašivanja...ja mislim da nije...
Koji je velik kukuruz on je zatvorio zemlju i ne moze da je isusuje taj ce i izraditi nesto A dkc 4717 i 5031hd ako nisu posejani na 19 cm nema nista ni od prinosa !!!