mindjušar
Član
Voz kad prođe,on je PROŠAO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nabereš jednu Jupolovu kantu tad i 99%...Aj sad recite kolko vremenske prilike nose procenata u prinosu od sve agrotehnike ? Ja bi reko 80-90%.
Na ovoj cicijevoj slici ne mogu da ustanovim da li je taj kukuruz vec vrsio oplodnju ili nije, cak ne znam ni koji je hibrid!Jos neki dan je Cici pisao o stanju 2012 i sad i kaze da je onaj 2012 uspeo da se regenerise.
- - - - - - - - - -
Nadjeno je.
Po tom pitanju valja držati i više žena,šta misliš???Ne razumem ja tebe da imas vise godina u ovom poslu nego ja zivota, zivis samo od zemlje i radis lepu kolicinu zemlje a posejes samo jednu semensku kucu.
Nije Turinska zemlja svemoguća i nemamo toliko niskog terena, nećemo proći ništa bolje nego ostali.To bar jedan Turinac treba da zna da ima snage da nalije nešto bar kod vas(niži teren)...
Po tom pitanju valja držati i više žena,šta misliš???
I to sam objasnio ali opet ne slusas. Sta si drugo hteo da posejem kad su pukli sa 300- 1100 kg te 2012 a ovaj Dkc je dao do 4500 kg/kjNe razumem ja tebe da imas vise godina u ovom poslu nego ja zivota, zivis samo od zemlje i radis lepu kolicinu zemlje a posejes samo jednu semensku kucu.