Dragan18
Član
Navodno se pokazao izuzetno dobro na severu naše države, pod napomenom da je tamo peskovitija ilovača sa podzemnim vodama koje su duboko. Inače ja ga nisam sejao, hibrid koji je medju prvima priznat u Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem zasto se samo pljuje po Monsantu kada istu tehnologiju poseduju i PIONIR I SYNGENTA! DA li su i njihovi hibridi GMO? Mislim da imamo vrlo kvalitetne stručnjake iz te oblasti koji razumeju materiju mnogo bolje nego "obična raja"...a mediji su uvek bili jak instrument manipulacije... recimo nacistička propaganda. NE treba uvek verovati svemu što se piše.
Резултати нису лажни, већ је једна кућа покушала да направи пометњу. Нисмо сазнали због чега и за кога. Афлатоксина је било, само не у тој мери у којој су они покушали да представе....od laznih rezultata aflatoksina
Odakle ti katalog za 2013-u?!Ove godine nema u katalogu 4964, jedino ako neko nabavi od prošle godine,
Kakva imate iskustva sa Dkc 5143?
Imao sam 5143 i 5276.Ovaj drugi puno bolji.Prinos na 5143 malo manje od 3t/kj ili oko 5t/ha.Ove godine nema u katalogu 4964, jedino ako neko nabavi od prošle godine,
Kakva imate iskustva sa Dkc 5143?