Peet
Član
Infuzja a? Sigurno da je to dosta znacilo. jos ako je bilo u pravo vreme!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko dobar i sa koliko vode?Eto a kod mene se 5143 dobro pokazao ove godine (doduše 1 navodnjavan).
o toj odlicnoj agrotehnici ne vredi raspravljati jer se tesko dolazi do istine, kaze dao sam sve u fulu, a od komsije cujes da mu je treca godina kukuruz ili nije bacio djubrivo... sto se gustina tice ne treba preterivati, a znam mnoge koji su pouceni iskustvom iz 2011 , sejali ove godine na 16 , pa sad kukaju na seme...
Biće i jedan iz grupe 300 mislim da je oznaka 4806Meni je receno da ce novi hibrid u ponudi biti 5401. E, sad nisam se bas udubljivao u materiju.
Ovaj lik sto sam pricao sa njim kaze,nema novih samo doradjenih kao npr 5007 je doradjeni 5143,pominjao je jos neki koji nije bio u katalogu ni za proslu a mogao se kupiti...I kaze ako i bude neki to ce biti na misice posto su kasnili sa nekim papirima za registraciju za dozvolu od Ministarstva.S obzirom da su oni u pitanju moguce je da i bude ali kazem sta mi ovaj rekao!Biće i jedan iz grupe 300 mislim da je oznaka 4806