savato
Član
Jel to onaj sejan na 16 cm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DKC 440 nije moj vec komsijin,sadio ga je oko 20.04.2012, izuzetno rani porast svaka biljka jednaka,sklop fantasitican ako ga nabavim probacu ga sledece godine sigurno.mozda trenutno nije najveci u ataru ali sve dosada je fantasticno rastao,videcemo kako podnosi ove zege
Koliko sam ja primetio ima klipova, neki je izbacio ranije, neki tek sad izbacuje klipRaleKiraj pa tu na puno stabala nema klipova.
Trebao si im preporučiti da prate ovu temu na forumu.Već dva sata sam na vezi sa stručnjacima iz dekalba.Apsolutno se sve pripisuje suši i nedostatku vlage u zemljištu.Izaće na teren da vide i snime u narednih par dana.
Još kažu ovako ukoliko je klip zametnut tj. izbačen i ima zelenih listova do klipa da se ne tarupa ili skida usev.Dok god je stabljika živa primarni efekat je pravljenje klipa tj. semena.Preporuka je da se osušeni listovi sljušte sa stabla i pogleda dali je na tom mestu stablo živo tj. ima vodenog soka.Ukoliko ima tečnosti ostaviti i nadati se kiši i rodu koji će bar troškove pokriti.