Cele tri litre
Bar ste vi u Somboru skoro dobili vecu kisu,za razliku od nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bar ste vi u Somboru skoro dobili vecu kisu,za razliku od nas.
I moj 6120 na 20 cm od zemlje podgoreo,2-3 lista skroz...Sreca pa sam uzeo samo 3 vrece i necu vise eksperimentisati.KwS i dalje i samo KWS.Neka se tesko bere i ljusti ali je zakon,Kermess i Korimboss imam neku nadu a za ovog Dekalb-a nemam cemu veliko ni da se nadam.Palo u ataru duplo manje nego nad selom znaci 4-5 litara u vrh glave i to je skupljena prasina u 11 sati kao da nije ni padalo nistaMislim da je ovo presudna godina za dekalb seme kod nas.Verujem da neće biti domaćina koji ga je sejao ,a da o tome ne razmisli tri puta pre iduće setve.Džaba je on meni prošle godine dao 13-14t/ha kad je to i za ovu godinu.Ne mogu da verujem da je tako propao tj. presušio se u odnosu na druge semenske kuće.
Jeb. mu ja mat.., sad sam ga sejao i nikad vise,svi ga hvalili kako je dobar, a to je sranje nevidjeno!!!!ja imam 3kj deklba na njivi gde je peskovitija zemlja,skroz je izgoreo,nece biti ni za kombajn!
a tolko ste kudili pionira,kao vise nikad nece u njivu a sad ima da ga sejete da puca samo...ahaaaha
Ovaj je na oranom zemljistu