Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam vec godinama nabavio seme Dekalba u Rumuniji i nikad do sad nisam imao nikakav problem. Dkc koji sam do sad nabavio kod njih od prosle godine je drasticno poskupeo u odnosu na pretproslu godinu i ranije i bas i nije vise bilo velike razlike kad se racunaju i troskovi do dvorista izmedju njih i nas. Tako da cu ove godine kupiti kod nas pored nade da cemo imati povracaj na semenu.Voleo sam taj hibrid ali mi je nekoliko godina bio problematican u nicanju i posle sam imao problem da je pobeleo.
I Ko se jos bavi ozbiljnije proizvodnjom kukuruza a da poseje ZP i NS hibride?!Nisu bitne cene sad kad drzava placa ,sad svi samo spominju najskuplje seme,niko nista o Zp i Ns .....
Nisu bitne cene sad kad drzava placa ,sad svi samo spominju najskuplje seme,niko nista o Zp i Ns .....
Imas semena koja ce prebaciti tih 17000, a ima onih koja nece biti ni blizu. Sad niko ne moze da kaze ne sejem DKC kukuruz ili SY suncokret zato sto je jako skupo seme.Питање је колико ће за шта плаћати. У изјавама Министарка спомиње „до 17.000“. Можда буде различито за различите културе, можда буде да треба одређена количина семена по хектару итд.