slobapatrola
Član
Cene raznih proizvoda idu u rikverc .Ako tako krene i sa našom robom a krenulo je na ovakva ulaganja biće "jebo car vajdu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Suncokret kao predusev kukuruzu treba izbegavati.Koji DKC se dobro pokazao na suncokretistu? Nije mi bio los 5830, ali je imao vecu vlagu pa bih da ga izbegnem.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
I moliti se Bogu za malo više kiše uz normalno đubrenje.Zašto? Samo treba pravilno nađubriti njivu....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A kakav je prinos kukuruz na kukuruz toliko godina, meni se hoce da se desi kad je 2 godine za redom kukuruz da padne stabljika skroz na zemlju, vise hibrdia je bilo i svi du polegli kao valjkom da je neko prosaoImao sam tih slučajeva gde su se menjali kukuruz i soja u dvopolju.Nema ni kod nas više problema jer se poštuje plodored a imam jednog poslovnog saradnika koji je 7 godina sejao kukuruz na kukuruz i nije bilo nikakvog napada niti štete.