Ne baš reprezentativan.Čovek ima malo zemlje a dosta grla stoke pa radi kako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je dijabrotika o kojoj su kolege pisale.A kakav je prinos kukuruz na kukuruz toliko godina, meni se hoce da se desi kad je 2 godine za redom kukuruz da padne stabljika skroz na zemlju, vise hibrdia je bilo i svi du polegli kao valjkom da je neko prosao
Па то ти је од диабротике.A kakav je prinos kukuruz na kukuruz toliko godina, meni se hoce da se desi kad je 2 godine za redom kukuruz da padne stabljika skroz na zemlju, vise hibrdia je bilo i svi du polegli kao valjkom da je neko prosao
I mene zanima jel neko probao ovaj hibrid? To je novi?Jel sejao neko 5709?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Kakvi su vam utisci o 5031, uzeo sam dve vrece da posejem pa da vidim kakav je....
Voleo sam taj hibrid ali mi je nekoliko godina bio problematican u nicanju i posle sam imao problem da je pobeleo.4943 odlican i po prinosu i u vlazi.
Mislim da je zadnja godina da ce u ponudi biti 5031.Ja ove godine idem samo 5031 i 5092
Sent from my 2107113SG using Tapatalk