Neka firma itebej-novi sad, esentail crops, doneli kuci sa racunom 265 e vreca....Komso gde si uzimo 5092 i pošto
Zvao sam na par mesta oni najjeftiniji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka firma itebej-novi sad, esentail crops, doneli kuci sa racunom 265 e vreca....Komso gde si uzimo 5092 i pošto
Kad smo kod racuna. Da li mora da sadrzi BPG zbog eagrara i pravdanja semena??I meni stigao danas 5092 dve vrece i 5075 dve vrece, prvi iz madjarske drugi iz rumunije, oba pakovana (ili prepakovana) 09.2023.
Cena za 4 vrece simbolicnih 119 850 din sa racunom.
Ostatak semena uzimam u februaru....
Pa treba broj gazdinstva obavezno, valjda ce biti do jeseni konkurs za seme....Kad smo kod racuna. Da li mora da sadrzi BPG zbog eagrara i pravdanja semena??
Dok računi koji se izdaju posle te odluke moraće sigurno da imaju unet BPG . Pa samim tim i semenski materijal jarkih kultura.
Covek prica o 2019toj a u istoj recenici spomenuo proslu gde je kod nas prosek bio 3t/kjČuj manje od 6,5 tona po jutru.....
Pa ljudi su tarupali kukuruze zadnje 3 godine..
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Тај хибрид је сад први пут код нас комерцијално, ако сам добро разумео Банета (промотера), најсличнији је са 5031, којег ове године има само предекларисано семе, и ово му је последња година код нас на тржишту.Da li je neko sejao 5016? Nisam ga našao u ogledima
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Jedan hektar kod dekalba je jedna setvena jedinica! Jos i ostane malko da sejes i kod komsinice.Nisam dugo sejao kukuruz, a planiram ove godina oko 1 ha da posejem za berbu u zrnu ( tri setvene jedinice). Koji bi bio naj izbor semena oko fao 400 grupe, da ne poleže, brzo otpusti vlagu, rodan i izdržava sušu?
Da znamo za takav hibrid, mi bi svi sad bili milioneri....Nisam dugo sejao kukuruz, a planiram ove godina oko 1 ha da posejem za berbu u zrnu ( tri setvene jedinice). Koji bi bio naj izbor semena oko fao 400 grupe, da ne poleže, brzo otpusti vlagu, rodan i izdržava sušu?
5092 odlican hibrih, sejao prosle sad ga opet uzeo...Kolege jel neko sejao dkc 5810 i dkc 5092 i kako se pokazao? Nekada sam sejao 5830 kasnija fao grupa ali uvek je bio dobar. Ovo je njegov naslednik
Sent from my iPhone using Tapatalk