Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne opravdava svoju cenu(prva grupa)+rano se otvara i stoji dugo uspravno otvoren,kad sazre obesi se klip,rodi normalno.Cena-rod ne sejem ga vise!!!Kakva su iskustva sa 4670?
I umesto da ti daju xy kesa ili da kazu nexes pkatiti seme preori to. Oni jos te ubedjuju kako ne znas spremiti njivu, kako ti sejalica ne valja. Kako njiva nije u kondiciji. Kod nas su imali sa 4950 pre par godina cirkus, pa sada sa 4943. Svi grese da kazemo, ali me izuzetno nervira sto kada pogrese pokusavaju da se izvuku. Priznajte gresku platite 200e hekatar ili razliku prinosa i vozi dalje.Evo meni su uvalili seme repice i nikom ništa kod mene su završili za sva vremena zbog neodgovornosti i nepoštovanja kao kupca.
Kod mene od 7-7.5t po jutru. Vlaga malo veca u odnosu na 4351,ali odlican hibrid. Narucio sam ga za 2021 za 40% povrsina.Kakva su iskustva sa 4670?