Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Gavrani su veliki veci od vrana . Ovde prave veliki problem u kukuruzu ,najvise kada nikne , cupaju mladu biljku samo da pojefu zrno. Ima ih ,gavrana ,akoje u blizini farma neka ili deponija . Evo link gdje objasnjava razliku izmedju vrane gavrana cavke i sl . Obavezno pogledati zanimljiv video kolko su pametne .

Ne zna se cena,ali se zna da se mora poruciti do 20.12,navodno kazu da ce biti 2-5 e skuplje kao i ostale semenske kuce....

Ne zna se cena,ali se zna da se mora poruciti do 20.12,navodno kazu da ce biti 2-5 e skuplje kao i ostale semenske kuce....
Vode se sa tim da je merkatila poskupela. Setite se samo koliko je seme suncokreta poskupelo kada je merkantilni skocio na 55. Kada ja sledece godine merkantilni pao na 27 pa posle na 30 semenski vise nikad nije pojeftinio do dan danas.

Nama su ruke vezane. Ako mi se svidja neki hibrid ne gledam na cenu. Danas naruceno seme kukuruza pored Pionira i KWS naruceno i DKC 4351, 4670, 4943, 5031, 5075, 5830. Prvi put 4943.

Nista nisam porucio, samo sam rekao koji me hibridi zanimaju. I uvek se desili da pred samu setvu cena bude jeftinija nego kada se odma uzme u januaru,tako da su poceli svi da rade na bucku i istu foru. Posto istu pricu prodaje i kws, corteva, syngenta. Nece biti, poruci odma.

Sent from my S60 using Tapatalk

Mene isto vec za DKC zvali da me pitaju dal hocu i da narucim sto pre posto je velika potraznja

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh