Тако каже логика, али пола ми њиве са тим "Рајфајзеном", а пола са "Паком". Агротехника за обе половине њиве ми је иста - исти предусев, прошле године угарење, па орање ујесен, ђубрење, пролетос припрема, сетва са исто подешеном сејалицом, а опет, тај "Пако", иако није бујан као 9911 на другој њиви, веома је уједначен, док овај "банкарски" има те неке своје "моменте".
Додуше, ако баш копам и тражим нешто као разлог, разлика моеж да буде у третирању семена: "Пако" је дошао третиран, а тај "банкарски" и 9911 сам третирао "Стоктоновим Кондором". И опет, 9911 нико није дирао одоздо и све је ОК, док "банкарски" има те "оазе" за које немам објашњења - да л' га је нешто начело, да л' му је слабија енергија ницања...
Додуше, ако баш копам и тражим нешто као разлог, разлика моеж да буде у третирању семена: "Пако" је дошао третиран, а тај "банкарски" и 9911 сам третирао "Стоктоновим Кондором". И опет, 9911 нико није дирао одоздо и све је ОК, док "банкарски" има те "оазе" за које немам објашњења - да л' га је нешто начело, да л' му је слабија енергија ницања...