Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Evo jedan 4351, do pre 7,8 dana je bio sav nikakav duplo manji,zut,bled , danas sam se lepo iznenadio kako se popravio. Ova njiva je sejana 12.04. predusev suncokret.

kuk.jpg

kuko.jpg

kukor.jpg
Cim nije zedan to je to.

Nisam siguran da ćete biti nešto oduševljeni na kraju s njim.Kada sam ga sejao imao je sasvim prosečan prinos,bilo je i mnogo boljih hibrida.

@mikulaš
Taj 4943 koji je los jel RO seme ili HU? Isto pitanje i za ostale kojima je los ovaj hibrid.
[/QUOTE]

RO kupljeno u Savacopu u Novom Sadu

Moj isto rumunski... Klijavost 94%...

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
81d9e77352d330487c3862498dd68f11.jpg

Poslednja izmena:
Ko i prošle godine sa semenom Soje Apolom, koje potrefio dobru partiju taj je imao oko 3 t/kj. Tako je i ove godine sa Dkc-om ali je to velika neodgovornos semenskih kuća da takve partije sa lošim analizama puštaju u prodaju. Očigledno može im se jer nikome nepolažu račune, da ima neka institucija da stane na stranu nas proizvođača sigurno se nebi tako opušteno ponašali.

Zato se takva roba i plasira ovde jer ne rade istitucije. Singenta ove godine sa suncokretom, izasao njihov agronom i na moje pitanje zasto naj skuplje seme na trzistu toliko trulih zrna da ima, odgovor je bio "videces ti ovde ces imati 2t/kj" vodio sam ga na svim parcelama.
Kod mene 4351 imam iz 3 partije, sve su dobre.

Ja sam zadovoljan sklopim na mojim njivama. A pojedine biljke su imale problem sa nicanjem zbog blagog nedostatka vlage, bar je moje mišljenje za moje parcele.

Nazad
Vrh