Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno da visekratna primena sa manjim dozama daje najbolje rezultate. Nisam mehanizovan za to, a i mrzi me 3x bacati ureu.A kad bi se neka kolicina azota rasporedila npr pre setve, pa onda kasnije u drugo spartanje? najbolje mi se pokazalo 150 kg uree po kj pre setve pa posle u drugo spartanje kad je kukuruz vec na granici za ulazak u red jos 100 kg ana.
Kod mene je nema,dal sam mogao sta kliknuti,pa da je kod mene ne prikazuje?Ima je i sada
Kod mene je nema,dal sam mogao sta kliknuti,pa da je kod mene ne prikazuje?
DKC 3623 predhodno spomenut, seme iz 2017-te godine.
Nisanje perfekt moglo bi se reci......
Pre kise oprskan monsoon-om.....
Ovaj koji sam farbao gaucom nije taklo nista a taj 4943 je aceleron nije ga dirala pipa ali lose nice a kise je dobioKod mene je dkc 4351 nikao odlično,nije ga grickala pipa,ja sam ga farbao Gaučom.Kod drugara pipa gricka aceleron i sve podriguje.
Sad je u 5 listu i žućkast je,sigurno mu ne prijaju hladne noći.
Kakvi su vam hibridi zaštićeni sa aceleronom,jesu žućkasti?
Kod mene isto sada 4943 lose i sporo nice,dobio je 32l kise videcemo kako ce bitiOvaj koji sam farbao gaucom nije taklo nista a taj 4943 je aceleron nije ga dirala pipa ali lose nice a kise je dobio
i kod mene je odlican 5075Kod mene dekalb 5075 i 5830 nikli odlično.