Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekidam , kad idem kući markiri se spuštajuJel ne kidas telefonske zice u selu sa markerima ?.
Izvlacite pravac sa iskljucenom masino to ? @mikulašNekidam , kad idem kući markiri se spuštaju
Ne To je posejana zaštita i vratio sam nazad radi slikanja i radi zamene semenaIzvlacite pravac sa iskljucenom masino to ? @mikulaš
Ne nismo radili analizu, a 125 kg/kj je išlo na sve parcele pa nismo pojačavali ni ovde. Po meni je to dovoljno jel imao sam loše iskustvo 2017g, na parceli gde je bilo mnogo azota nije rodilo ništa, dok parcele sa manje đubriva su prošli bolje.Da li ste radili analizu zemlje, jer malo mi azota, a sejano na 18.5?
A pritom se kiseli zemljiste prevelikim kolicinama azota, malo u jesen npk malo N u prolece najbolja kombinacija ...Ne nismo radili analizu, a 125 kg/kj je išlo na sve parcele pa nismo pojačavali ni ovde. Po meni je to dovoljno jel imao sam loše iskustvo 2017g, na parceli gde je bilo mnogo azota nije rodilo ništa, dok parcele sa manje đubriva su prošli bolje.
DogovorenoMikulaš, onda da nam u istu ovu tabelu u oktobru samo dodaš prinos i vlagu i biće super, ali pošteno bez svojih favorita.
Bacao sam vestak usluzno nekoliko puta. Kukruruz sve preko 200kg/kj uree deluje negativno po prinos. A u visegodisnjem ogledu verovatno bi 100-120kg napravilo najbolji rezultat. To je na nasem zemljistu kako je na drugim lokacijama ne znam.
Ležaji će ti pre crći ovako kako su okrenuti. Jer na ovaj način više trpi...Ali kako kome odgovra da pravi trag.Radi dobro ovako . Lepo se vidi .