Da sve ostalo je super dosta kod dosta nas u okolini Sombora 4943 je los ne cudi se nista nadam se da nece biti do godine takoKod mene 5031,5068 i 5830 nikli extra ai 4943 se muci nesto
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sve ostalo je super dosta kod dosta nas u okolini Sombora 4943 je los ne cudi se nista nadam se da nece biti do godine takoKod mene 5031,5068 i 5830 nikli extra ai 4943 se muci nesto
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ne razumem sta ste ocekivali, da bude pola metra vislji od bilo kojeg konkurenta, da je vec oplodio, a isti dan setve?
Pisano je stotine puta da moze puknuti prvi u ataru u odnosu na svih drugih ako je ekstremna suva godina. U svakom drugom smislu je tata za ostale i po vlazi u vrsidbi i po lakoci i po prinosu!
Prvi put cujem za rezultate ogleda u majuPrvi put sejem DKC, i mislim da ne zavredjuje cenu koja je bila malo j3 reci prevelika.
Nema razlike od drugih hibrida i ta tehnologija koju oni promovisu je bajka za nas lakoverne.
Sto kaze neko, sad i nikad vise po ovoj ceni.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
NijeЉуша, 'е л' снег по њиви пуно смет'о сејалици кад сте сејали?