MOMOSARIC
Član
Ja više neidem ni na jednu prezentaciju . Reklame mogu da gledam i kući , a i imam šta i da jedem kući . Što se pića tiče , volim da popijem samo sa svojim društvom , nema veze što se plaća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bem ti sta je gazda,ima kucu i u Temisvaru?
sto me neisi nazvao?Sta nije bilo na nivou? Ogledi ili ostalo? Ogledi su za ovu godinu odlicni, ali su verovatno zalivani sto oni negiraju. Interesantan je bio prikaz sa rupom pored brazde kukuruza gde su prikazali koliko kukuruz pusti zile. Tacna je tvrdnja koliko u visinu tolikp u dubinu.
Колико сам чуо да је екипа из твог краја залутала у неки клуб ххх у Зрењанину претпрошле год и да их је кошталоооо.Да није то разлогJa više neidem ni na jednu prezentaciju . Reklame mogu da gledam i kući , a i imam šta i da jedem kući . Što se pića tiče , volim da popijem samo sa svojim društvom , nema veze što se plaća.
Колико сам чуо да је екипа из твог краја залутала у неки клуб ххх у Зрењанину претпрошле год и да их је кошталоооо.Да није то разлог
'vaki? http://www.cressoni.it/eng_prodotti_mais.htmOve godine da je heder sa ugrađenim usisivačem ne bi skupili da se pokriju troškovi...
Sta nije bilo na nivou? Ogledi ili ostalo? Ogledi su za ovu godinu odlicni, ali su verovatno zalivani sto oni negiraju. Interesantan je bio prikaz sa rupom pored brazde kukuruza gde su prikazali koliko kukuruz pusti zile. Tacna je tvrdnja koliko u visinu tolikp u dubinu.
Danas smo uradili DKC 5031 ,isti deo atara 1100 kg/kj.