Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj kukuruz je pojam za moje kukuruze! Ne bi ja kukao i pljunuo po Dkc da je i kod mene takav! Ovde ce biti kukuruza za skidanje!
Jesi li ti siguran u to da si imao posejane Aqua max hibride te 2012? Gresim li ja ili ti, ili ono, aj da napisem i ja nesto!Godinama unazad sejemo na odredjenim parcelama pola pioneer pola dkc hibride, sebi pravimo ogled, cisto da bi znali kako se koji ponasa i da li ima i koliko razlike u prinosu. Ove imamo takodje. Ali evo primer iz susne 2012. god. kukuruz je bio visine oko 40cm kada je dobio poslednju kisu, tu je posejan dkc 5276 i pioneer, dal AquaMax p216 ili 412, ne mogu tacno da se setim, ali znam da su podjednako podbacili, prinos bio oko 2,5t/k.j.
Te godine su neke navrsili kantu poludisperzije po k.j. sve je zavisilo od hibrida, i terena, zemljista.
Permutovao sam godinu, pardon. Ali scenario je za taj kraj bio kao i 2012.Jesi li ti siguran u to da si imao posejane Aqua max hibride te 2012? Gresim li ja ili ti, ili ono, aj da napisem i ja nesto!