Dolovac
Član
Pogledao sam tvoju tabelu sa 154 strane i vidim da su tamo dosta jace cene za kes? Kako sad ovolko povoljnije? Od koga su ti ponude jel iz Granexporta?Dobio ponudu ya kes.
l. 141e
ll. 127e
lll. 116e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledao sam tvoju tabelu sa 154 strane i vidim da su tamo dosta jace cene za kes? Kako sad ovolko povoljnije? Od koga su ti ponude jel iz Granexporta?Dobio ponudu ya kes.
l. 141e
ll. 127e
lll. 116e
Kompletna cena sa pdv...Da li su to cene sa pdve-om ?
To je tacno evo primera gde isto seme istog doradjivaca je razlika 2600din na vreci od 80000.Seme je skroz regularno, ovde se radi o odricanju neke svoje rabati i to je samo dokaz koliko se svi ugradjuju na nama!!!
Dragane, pitaj ih da li je mozda predeklarisano seme, prosle godine su u MK Commerce njihovim koperantima davali seme koje je tri puta predeklarisano (znaci iz 2012 godine). Ukoliko je seme od prosle godine to je stvarno ok cena.Seme je skroz regularno, ovde se radi o odricanju neke svoje rabati i to je samo dokaz koliko se svi ugradjuju na nama!!!
Cena je ta koju sam napisao.Dragan Kovacev proveri cenu za prvu grupu, to je neverovatnih 28% rabata. Ja nisam uspeo preko 25% naci nigde. Jedino ako uzimas 1000 kesa ima smisla da je ta cena.
Ako ga dobijes za 50e vrecu od 80 000 probaj ali nemoj mnogo!Imam u ponudi dkc 5783 i 6120 iz 2013 godine,koliko je to pametno sejati tako staro seme?