Iz iskustva pises ili slusas prodavca?Posto ja prvi put ove godine planiram da ga sejem a,navodno je daleko bolji od pionira.Tako i sej,ne redje,nikako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz iskustva pises ili slusas prodavca?Posto ja prvi put ove godine planiram da ga sejem a,navodno je daleko bolji od pionira.Tako i sej,ne redje,nikako
Vrlo malo ja imam teze zemlje.Najvise je zemlje gde Belarus 82 vuce 3x30cm i peva.Ne očekuj čudo . Nije sigurno daleko bolji od Pionira , sve su to nijanse a zavisi od skupa mnogo okolnosti. Za sklop najjednostavnije rečeno : teža zemlja gušće , lakša rjedje .Izuzetak su jedino neke verzije černozema i riječni nanos koji su lakši tipovi a dobro drže vlagu tu isto može gušće.
Daleko bolji od Pioneera nije,kod mene je bio od najboljeg Pioneera lošiji i sa jačom vlagomIz iskustva pises ili slusas prodavca?Posto ja prvi put ove godine planiram da ga sejem a,navodno je daleko bolji od pionira.
Nisi dobro cuo na predavanju o dekalbu su rekli da ide dole za nekih 20-30 eure po vreci zavisno koja grupa zrenja.Čuo sam da će cijena biti ista kao i prošle godine.
Jel to seme tretirano insekticidom ??danas pazaren dkc5276 8 dzaka cena 14000din po vreci
nije tretiran insekticidom juce sam zvao mk seed(uvoznici dekalba iz ns) cena za ovu god 150 evra kod njihJel to seme tretirano insekticidom ??