Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zdravo kolega i ja sam hobista. mogli bi osnovati klubZoran0230 je napisao(la):Ja radim 20 jutari svoje zemlje,imam5 krava i 7 što teladi juncai 1 bika(nedavno sam 2 prodao) i mene vode kao hobistu.Zato što pojedini članovi misle da mi ne treba da imamo subvencije ,zato nam je takva poljoprivreda.Moje domaćinstvo čiji sam ja nosilac je do juče bilo poljoprivredno čak imam i poljoprivrednog penzionera u domaćinstvu ali nemam prava na podsticaje,Posedujem kompletnu mehanizaciju i 2 traktora ali radim u zdravstvu kao kotlar."Plata mi je velika" pa se poljoprivredom bavim iz hobija u slobodnom vremenu.Koga u osnovi interesuje kako ću se ja penziono osigurati ili neću.Subvencije imaju svoje naziveo hektaru;umatičena grla;tovna junad itd.Gde se tu spominje moje ime i prezime pa da time ne stičem pravo na subvencije.Ali novi zakon o saobraćaju je isti i za hobiste i za "prave poljoprivrednike" pa će nekog probuditi iz sna i valjda će shvatiti smisao ovakvih poteza ministarstva(zavadi pa vladaj)!!!
ja sam nekad isao da pecam, igrao basket......Onda mi se pojavila poljuprivreda i sve moje hobije gurnula u stranu.Jos samo kad bi nasao prodavnicu sa hobi djubrivima, semenima, naftom...Jedino sto imamo od hobi opreme je hobi ministar i hobi cene proizvoda.Jeste skupo,i jeste tesko ziveti od hobija, al stacu kad volemcukaneca je napisao(la):zdravo kolega i ja sam hobista. mogli bi osnovati klubZoran0230 je napisao(la):Ja radim 20 jutari svoje zemlje,imam5 krava i 7 što teladi juncai 1 bika(nedavno sam 2 prodao) i mene vode kao hobistu.Zato što pojedini članovi misle da mi ne treba da imamo subvencije ,zato nam je takva poljoprivreda.Moje domaćinstvo čiji sam ja nosilac je do juče bilo poljoprivredno čak imam i poljoprivrednog penzionera u domaćinstvu ali nemam prava na podsticaje,Posedujem kompletnu mehanizaciju i 2 traktora ali radim u zdravstvu kao kotlar."Plata mi je velika" pa se poljoprivredom bavim iz hobija u slobodnom vremenu.Koga u osnovi interesuje kako ću se ja penziono osigurati ili neću.Subvencije imaju svoje naziveo hektaru;umatičena grla;tovna junad itd.Gde se tu spominje moje ime i prezime pa da time ne stičem pravo na subvencije.Ali novi zakon o saobraćaju je isti i za hobiste i za "prave poljoprivrednike" pa će nekog probuditi iz sna i valjda će shvatiti smisao ovakvih poteza ministarstva(zavadi pa vladaj)!!!