Rebalans budzeta ide sigurno u aprilu, e sada sta ce biti videcemo. Ovu meru ne podrazavam, jer radim sa tatom 22 hektara. Idemo na posao i kada se vratimo u 16h, trcimo na njivu. Bilo je dana kada smo radili na njivu i do 1,2 ujutru, pa onda u 5 isli na posao. I sada smo mi hobi poljoprivrednici, i ceprkamo po njivi. HVALA TI MINISTRE!!!
Stvarno nema smisla, postojali su i drugi mehanizmi, da se vidi ko se bavi poljoprivredom, a ko ne. Ali to sada nije tema, ovako nasem ministru odgovara
A sutra kada dodje neki novi ministar, onda ce biti, netreba da si u PIO, nego da si platio meni stan u centru Beograda, ili ne znam ti ja sta vec. Neophodno je doneti zakon o ovome, a ne da svaki ministar radi sta je njemu volja....
A sto se tice isplate subvencija, isplatu 12.000 po hektaru radi ministarstvo finansija, koliko sam ja skontao, i zato su to uglavnom svi dobili, ostalo sto se salje na Nemanjinu, u ministarstvo poljoprivrede, to rade oni, tako da verovatno iz tog razloga kasne pare, ili pitaj boga sta