Da pokrenemo akciju pa da se okupimo negde juznije

Zbog ovoga ima da se slikamo u rumu i da stavimo na forum , ma ima da napravimo temu MIS FORUMA :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1297770371[/time]

cukaneca je napisao(la):
Nema nam Čika Jove! Kako li je on jadan prošao sa onolikim noževima??
Vodio sam ga sa nama ( ja levak , levakov sin i cika jovo) da gledamo presu pa svratili na rucak u jedno kafance i posle ih preko Petrovca-Zabara-V.Plane vratio u palanku oko 5;30 a onda on i levak otisli kod njega da vide njegovu presu

i napokon stigli kuci u ispravnom stanju cika jovu sam isporucio zeni zivog i zdravog
Post je spojen: [time]1297800130[/time]

I sta mu bilo sa presom,
jesili zadovoljan druzenjem
Post je spojen: [time]1297800246[/time]

malo sam video po mraku ali jeste sve ono sto sam rekao sto se tice druzenja svaka cast pravi ste ljudi dolazim opet na vasar

Auuuuh 6-7 piva za sat i po, nisam pio odavno.... ja sam rakijski ali ne ide kad se putuje....
Stigo kuci oko 19h30, svracali u "Popovu sumu" u Grosnici na klopu pa zaspao kao mecka na zadnja sedista auta......
Lepo druzenje, samo..... svi zure, mogli smo da se utapkamo k'o zvecke :haha: :haha: :haha:

A X-men pokraj mene prodje extra, ... ja vicem "nije nas" a @Rale83:"ma nema veze, daj mu pivo!", i tako x-men je bio skoro do kraja druzenja

Ma nek pije covek , da nebude da se mi sad nesto odvajamo , ja nisam ni primetio kad je otiso :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1297803419[/time]

Nazad
Vrh