Srdjan Žorž
Član
Da,da, toje sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i nisi za bolje od sekire dobro nisi nogu odsekaocika_jova je napisao(la):sinoc dosao kuci pa mi uvalili da cepam drva, al sam posle pobego sa zenom u grad
cika_jova je napisao(la):ja da imam preko 100kg i da ne mogu pojedem karadjordjevu ja bi se ubio
pa ja odrzavam liniju a i nemam gliste narode covek kad ne pojede i tanjir i opet pravi zensku decucika_jova je napisao(la):ja da imam preko 100kg i da ne mogu pojedem karadjordjevu ja bi se ubio
Ja kad sam ih vodio nisam hteo da se brukam , karadjordjeva celih 40cm strci sa obe strane ovalapeto1 je napisao(la):cika_jova je napisao(la):ja da imam preko 100kg i da ne mogu pojedem karadjordjevu ja bi se ubio
Onda ste vi pravi pocetnici. mi pravimo senvic od karadordeve stavljamo ih izmedu dve becke. Pravi sendvic.
narode ovaj cika jova ima gliste a gliste imaju pantljicarucika_jova je napisao(la):prava stvar je punjena bela vesalica od 500grama + pomfrit + sopska + 1 ljuta paprika + 2 pogace, ali one manje - lebcici
pa pivce za zivce
ali zenska treba da pojaca ranuRale 83 je napisao(la):Sto jes jes 4 deteta , skidam kapu dole
O tome necu komentatarisati , narocito ne na forumulevak je napisao(la):ali zenska treba da pojaca ranuRale 83 je napisao(la):Sto jes jes 4 deteta , skidam kapu dole