Srdjan Žorž
Član
Nsicu mercedesov crni kacket pa se vidimo.Ko hoce broj mobilnog da se cujemo neka javi na pp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ću onda ujutro pravo tamo, sednem a vi dolazite i vičite ture !!Rale 83 je napisao(la):Ajmo ovako , da se nadjemo i brvnari , izmedju vasara i parkinga na maloj kapiji , pa ko kako dolazi nek vikne turu
Kakva treba da bude obuca u S.Palanci, cizme ili mogu patike, posto sam najebao u Rumi jedne godine, kaljav k'o svinja.......cukaneca je napisao(la):Ja ću onda ujutro pravo tamo, sednem a vi dolazite i vičite ture !!Rale 83 je napisao(la):Ajmo ovako , da se nadjemo i brvnari , izmedju vasara i parkinga na maloj kapiji , pa ko kako dolazi nek vikne turu
Nisam kriv svi mi volimo d sedimo u kafanu , zato ce i okupljanje u kafani biti naj brze i naj jacecika_jova je napisao(la):a ,
prvo ce cika_jova da kupi sta mu treba pa posle u brvnaru , ne ko prosli put
u brate ovaj rale ružan k'o lopov , čak je i levak ljepši od njegacukaneca je napisao(la):Suprotna strana stola Rale83, Levak i Sin, Čika Jova. S' ove strane osoba x, Francuz i moja malenkost iza kamere!!
Vid sad , jel to da me neureknes ili , ja sam pored levaka ne ova X .savoris je napisao(la):u brate ovaj rale ružan k'o lopov , čak je i levak ljepši od njegacukaneca je napisao(la):Suprotna strana stola Rale83, Levak i Sin, Čika Jova. S' ove strane osoba x, Francuz i moja malenkost iza kamere!!