Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zasto ti bas odvoji ove iz centralne Srbije?Za vas po centralnoj Srbiji nema gladi blago vama, čovek prosto da vam zavidi.
Čim ovde niko ne piše znači da nisam dobro predvideo. Najverovatnije narod je sit: punih štala, ambara, podruma, frižidera, novčanika.....
Za vas po centralnoj Srbiji nema gladi blago vama, čovek prosto da vam zavidi.
Realtivno dosta putujem i kontaktiram ljude iz raznih delova zemlje. Moje misljenje je da sirotinje svuda. Pocevsi od Beograda u kom zivim, preko Banata, preko centralne, pa sve do juga, gde ipak mislim da je kod njih najgore, jer im je privreda zamrla, a i od poljoprivrede nema nista. Nemaju ni ratarstvo, ni vocarstvo, dosta im je tesko. Mislim da je vise imucnih na severu, nego na jugu zemlje. Imalo bi i po tim nekim juznim mestima sta da se radi, ali bi morao to neko da organizuje. Vise im treba organizacija, nego kapital. Sve je rastureno. Ne mozes od jednog coveka ocekivati i proizvodnju, i razvoj, i plasman. Ne moze covek da bude ekonomista, pravnik, lingvista, strucnjak u toj oblasti. Zato postoji organizacija i sistem, a ova nesposbna bagra je sve to razbila, a novo ne ume da napravi. Jedino sto znaju, to je da uzmu kredit.
Pa taj koji to sve zna moze da ide ladno da bira NYSE, LSE, ili NASA, ili whatever. Nerealno, treba nam sistem. Mada mozemo i ovako, ne treba nam sistem, i onda da se jednostavno ukine ministarstvo poljoprivrede, jer mi od njega imamo samo stetu. Ako u 21. veku nisu u stanju da prepisu dobar zakon i da ga primene, onda nam jednostavno ne trebaju. Kad to rasturimo, onda mozemo lepo sami da se organizujemo kako mislimo, a razne Group-e, Kostici, i ostali nek zaposle danasnje sluzbenike ministarstva. U sustini, mislim da je vecini ljudi jasan mehanizam vladanja kod nas. Vecini je jasan stepen korumpiranosti, nesposobnosti, neznanja, zlonamernosti, destruktivne uloge ove garniture. Realno, jedino je akcija preostala.Mislim da će samo takvi domaćini opstati, koji su sve navedeno i još mnogo toga. Država nam je u sve većem rasulu i na sistem se jednostavno nije moguće osloniti.
Jedan me čak slao kod njegove žene jer ona može da radi i istovara džakove a on mora da odmara.