Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jhona DERU je napisao(la):Kurkela ti još ubacio rumune i još neko da se nadje da ubaci madjare i šta nam ostaje još ... jel ima nekog još da ubacimo ko nam kroji kapu i postavlja nogu a da ga nismo spomenuli ?
Neznam ja u kom VEKU-STOLEĆU- KOJOJ GODINI vi svi živite , svi pričate oni su nam , ovi su nam ...
a to što vi pričate nema veze sa OVIM životom koji mi SADA-DANAS živimo i bedom koja nas je zadesila sve ... a dok se vi opametite , osvestite , i prebacite u 21vek... eeee moj bože ....
Pozdrav jhona DERU.
Ako ne znate šta ćete od muke bolje je ćutati.Nikad neko drugi nije kriv.
Da mi je u ovom momentu ta lova napravio bih posao da se obezbedim do kraja zivota ali bukvalno.milovan64 je napisao(la):Sve ovo liči na zemlju bez šansi.A to je opasno stanje. Svaki isplativ posao je već odavno zauzet i zaštićen mafijom i korumpiranom politikom. I da nam neko pokloni, recimo, 100 soma evra uz obavezu da počnemo bilo koji posao, većina nas ne bi znala u šta sa sigurnošću da uloži taj novac bez zaštite moćnih.