Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne sija,nit pali lampicu na instrument tabli.Ne znam kako da isprobam da vidim dali radi.Sad baš nemam posla sa njimNeka je sa srećom! Trebao bi da sija prekidac kad je ukljucena prednja vuca..
Nek je sa srecom, obratiti paznju na vrata, 50000 almeks iz iskustva znam sigurno postoji i jeftinija opcija, druga stvar ako nema El. reverzer hoce da strada lamela cesto, takodje glavni dovod struje u kabinu pozadi hoce da ima lufta pa traktor gubi snagu. Sve u svemu traktor je jako zahvalan malo mu je jaca potrosnja od recimo Deutza nekog ali snaga 95ks Celtis i 95ks neki Deutz neuporedljivo je Celtis jaci, ako ti smeta sto traktor koci sa prednjom vucom mislim da postoji opcija da se to ugasi naravno neki dobar elektricar. Semerinzi na prednjim tockovima stradaju cesto ali se jako lako menjaju.ETo konačno i ja pazario traktorče,dosta je bilo ruseva
2006.god.95ks,malo treba doterati izgled i biće valjda dobar.Imam jednu sliku,biće sutra više.A imam i pitanja,ne pokazuje temperaturu,koji je davač za temperaturu?Dali je jedan od ovih?
kako funkcioniše uključivanje prednje vuče,ima prekidač iza ručnog gasa,ali ne pokazuje na instrument tabli dali je uključen ili nije
Meni su 5 puta mijenjali ulje, nikad nije trebalo luftirati, samo dići i spustiti poluge par puta, i smotati volan pun lijevi pun desni.Rasklopio instrument tablu,ne valja sijalica od prednje vuče i još jedna koja pokazuje kada je prepolovljene brzine.Ispustio sam ulje iz menjača,moram jedno gumeno crevo zamenuti,malo pušta ulje.Dali treba nešto da luftiram kada naspem ulje u menjač?
Može biti da je nešto tu kod preopteretnog ventila jel kad ručno cimam onu polugicu ide gore pa se vrati na određenu visinu .Ta visina mi nije dovoljna za mašine .To ne znam.Kod mene poluge i frontal nisu hteli gore posle zamene ulja pa sam izluftirao vod, prvo logično što mi je palo na pamet.Kod mene poluge rade preko spoljnih cilindara i el.ventila, ne dobijaju ulje iz ploče hidraulika tj.odvojene su od nje.Kod tebe je obrnuto čini mi se pa pogledaj da nije zaštekao preopteretni ventil.