paorpaor
Član
Recimo Case u svoje traktore sipa menjacko ulje i dodaje neki aditiv. Meni kad su radili servis na Pumi tako su uradili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta konkretno podrazumevas pod luftiranjem i na koji nacin se to radi?Hoće da istera semeringe ako se ne luftira redovno, kod onog što ne peni nema toga.
Nisam pratio komplet instalaciju ali mislim da ima hidro akumulator i elektro ventil koji otvara dovod ulja od podiznih klipova do akumulatora. Velika razlika je u vožnji sa i bez tog pomagala.Kako funkcionise tzv transportni mod?
Trebalo bi da je tako,i na Mf je isto.Ne znam kako je na tvom traktoru ali na Axosu i Arionu je: Podignes hidrauliku skroz i postoji dugme za "amortizaciju hidraulike". Kada to pritisnes hidraulika se spusti dole za 5% i posle po potrebi dize ili spusta po malo.
Jel to prvi veliki servis ili je rađen još neki ranije.?Danas na Arionu uradjen servis. Promenjeno ulje u diferencijalu, menjacu, filteri, prednji tockovi i prednji most. Razradjeni i podmazani toplink, stabilizatori i poluge. Promenjene sve sijalice u pozicijama jer mi ni jedna pozicija nije radila . Skinuli smo stitnik od kardana prednje vuce jer je bio pun zabetoniranom prasinom. Traktor ima 5 godina i 3240 sati i jedini kvar koji sam imao je senzor u sedistu koji je crkao. I dalje sam prezadovoljan sa traktorom.