Claas

Kovacev
cdec4f2c8693e39c08eae012512a95f5.jpg

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk

Sta im se desilo ? Mogu jako dobro da okrpe ljudi koji to rade
Ja sam nosio na jedno 7 mesta da zavare. Niko nije mogao. Jedan je imao mislim preko 20 različitih elektroda i nijedna nije htela da vari. Kažu da to namerno prave tako da bi morao da kupiš nov.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Meni jedan prednji blatobran napukao i planirao sam da ga zavarim sa onim sa kupujem prodajem sto se sako ugreje zica i ubaci u plastiku. Ima surak vec i koristio za neke stvari kaze da sastavi lepo i da drzi, videcemo koliko..

Prethodni vlasnik mog traktora je prednje skinuo i tamo gde ih je drzao sva su se pokrivila. Kad sam ga dotero kuci stavio sam samo njegove nosace a blatobrane sam kupio nove sa rusa RM-a. O ceni da ne pisem, znate da je bila sica.

Oću da uzmem traktorče,pa gledam sve redom,ala sad sam nekako stao kod claasa.Kakvi su celtis 446 rx?Novčanik ne dozvoljava za bolji.Našao sam za 23000€ na šta da obraćam pažnju?hvala unapred

JD motor, znači klasika, brtva glave zeza, sklon pregrijavanju. Ali zato snage ima. Obratiti pažnju na prednji most, pošto koči uključivanjem prednjeg pogona.
Ostalo sve je stvarno dobro.

To isto kao na rusi 1221 uključi orednju vuču tokom kočenja,ali kod rusa to može da se isključi.Šta je to brtva glava?Kakvi su sa menjačem?

Ahaaa,e to još nisam čuo da neko tako zove.Šta je razlog,zbog čega oće da izduva na dihtungu?Dali seto može rešiti ili lako dižu temperaturu?

Nazad
Vrh