Claas

Nema nekog pravila. Ali to su već stari traktori, svaki je već produvao, pitanje je samo kad će opet. Ali nije to velika mana, sve se riješi, a traktor je stvarno zahvalan, jak, okretan, udoban... Obavezno klima, to sam zaboravio. Ima usis zraka za kabinu direkt iznad motora i svu toplinu vuče u kabinu pa treba klima uređaj inače te skuha.

Ovaj ima klimu,2006 god. Šta znači EHR ?I vidim da skoro na svakom klasu zadnji blatobrani skor izbledeli a hauba u lepoj boji,zbog čega to tako?

Jbg, pa EHR postoji već 40 godina, i Rusevi ga imaju, mislio sam da je to već općepoznata stvar. Bez uvrede.😀

Ne mora da znači da je loš.Zapušten jeste ali ako su mu pravi radni sati to je dobra kupovina.Ne budu ni ovi iz uvoza ništa bolji kad stignu, šminkanje i eto od babe devojka.

Traktor deluje pristojno. To nije nista rs ako su pravi, a deluje da jeste. Vise mi se cini da traktor nije puno bio pod šupom.

Iskreno, nisam otvarao slike jer sam vidjao traktor uzivo i skroz je korektan. Uz jedno poliranje i dubinsko sredjivanje kabine bio bi odlican. Zaista je od prvog vlasnika i sa originalnim rh.

Nazad
Vrh