Claas

Ja sam to isto pitao za mog case jxu 105 jer postoji i jxu 115. Par "servisera" mi je reklo moze to samo se pumpa sredi. Da bi se ja malo bolje raspitao prvo po stranim forumima a kasnije i kod nekih malo sttarijih "servisera" i dosao do zakljucka da jxu 115 ima jacu radilicu,jače klipnjače,drugaciju pumpu ... To mi je bilo dovoljno da se ne bakćem time da ne bi pokvario nesto što radi odlično.

Nema tu čipovanja ni mapiranja, motor je čista mehanika, jedino se gasi na ključ.
U Axosu jedan te isti motor daje od 80 do 105ks, razlike su vjerojatno u elementima ubrizgavanja, možda u turbinama, tako da svako povećanje snage traži rad i možda zamjenu nekih elemenata. To vjerojatno traje i košta dosta.
@Boderlica koliko sati ima tvoj?

Zato i pitam nisam upucen, mi smo trazili za Aresa 547 da se digne na 115ks. Dosta njih nas upucivalona na ovog majstora i 2-3 uvoznika mehanizacije. To bi kostalo oko 700-800e

Pozdrav, jel zna neko gde ima za nabaviti po mogucnosti polovnu poteznicu za Claas Arion 400 seriju stari tip (2009-2014), klizna poteznica u pitanju 1 klin cini mi se, automatska ili klasicna svejedno, hvala unapred.

Ja sam za mog ariona uzeo u almexu pre nekoliko godina. Jedan komad zadnji 1000 evrića..

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Nazad
Vrh