dragan.kovacev
Član
Gde je bio taj k90?Kamarad onaj K90 u oglasu nije dobar pa je bolje što ga nije pazario.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je bio taj k90?Kamarad onaj K90 u oglasu nije dobar pa je bolje što ga nije pazario.
10-11k lepo je sacuvan enterijer.@dragan.kovacev
Koliko ovaj ima rh?
Bok.Ja sam imao problem s pumpom na Axosu,kad sam pitao u Rijeci rekli su mi 1400 eura,original pumpa za Perkins motor ako ostavim staru PVP kod njih.To je bilo u 3 mjesecu 2022.Od kupnje je traktor bio lijen, strahovito je trošio i dosta dimio. Kad sam zamijenio dizne to je bila druga pjesma pa sam razmišljao da zamijenim i pumpu. Tad mi se to ipak činilo kao puno novaca hahaha
Sad je pumpa procurila, reparaciju za taj tip nitko ne radi, pa sam morao odriješiti kesu
A ima i već dosta sati, al motor je dobar i zdrav i dosta radim s njim pa mi nije žao.
Odbijem PDV, i nek još malo padne potrošnja, na ovu cijenu goriva se to brzo vrati.
A gorivo je takvo kakvo je, svakako ne prija ni jednom tipu motora, osim onih starih koji mogu svašta progutati.
Ima jos, i njega i Ariona 630 i 640. 72.000+pdv bio u decembruKod vas još ima tog modela za kupiti? Koja mu je cijena?