Claas

Šume kod Topole, jedini takav u oglasu.Išao sam da ga vidim i probam a onaj što je vukao cisternu K100 sam ja kupio.

Uglavnom moras biti izvidjac jer se djoraju medjusobno, kako ode kod drugog u se boljem je stanju (naravno samo u opisu) i sve skuplji. Kod onog u krnulama gde si uzepo presu gledali smo aresa pa je posle zavrsio u V.Planu lepsi i skuplji.

Prije dvije godine je uzimao drug za Landini s istim motorom, bila je 1700, sad je 2800🤣
Najobičnija roto pumpa, ima samo elektro ventil za gašenje.

Znaci dobro sam pogodio za staru cenu,za novu sam omasio podaleko ....prodas neki stari traktor manji i kupis pumpu za novi traktor :D.
Ako sme pitanje,zbog cega je menjana pvp pumpa,nesto oko losijeg goriva ili ?.

Od kupnje je traktor bio lijen, strahovito je trošio i dosta dimio. Kad sam zamijenio dizne to je bila druga pjesma pa sam razmišljao da zamijenim i pumpu. Tad mi se to ipak činilo kao puno novaca hahaha😭
Sad je pumpa procurila, reparaciju za taj tip nitko ne radi, pa sam morao odriješiti kesu🤣
A ima i već dosta sati, al motor je dobar i zdrav i dosta radim s njim pa mi nije žao.
Odbijem PDV, i nek još malo padne potrošnja, na ovu cijenu goriva se to brzo vrati.
A gorivo je takvo kakvo je, svakako ne prija ni jednom tipu motora, osim onih starih koji mogu svašta progutati.

Od kupnje je traktor bio lijen, strahovito je trošio i dosta dimio. Kad sam zamijenio dizne to je bila druga pjesma pa sam razmišljao da zamijenim i pumpu. Tad mi se to ipak činilo kao puno novaca hahaha😭
Sad je pumpa procurila, reparaciju za taj tip nitko ne radi, pa sam morao odriješiti kesu🤣
A ima i već dosta sati, al motor je dobar i zdrav i dosta radim s njim pa mi nije žao.
Odbijem PDV, i nek još malo padne potrošnja, na ovu cijenu goriva se to brzo vrati.
A gorivo je takvo kakvo je, svakako ne prija ni jednom tipu motora, osim onih starih koji mogu svašta progutati.
Bok.Ja sam imao problem s pumpom na Axosu,kad sam pitao u Rijeci rekli su mi 1400 eura,original pumpa za Perkins motor ako ostavim staru PVP kod njih.To je bilo u 3 mjesecu 2022.

A kad sam ga ja uzimao u prolece 2019 bio je 53+pdv sa prednjom hidraulikom+tegom

@gogo 7441..... na Axosu treba zameniti bregastu i dobije ociglednu razliku na snazi i nestaje taj prokleti dim. Ja sam na mom morao da menjam jer je polomio bregastu, to im je mana. Posle promene je radio svega par dana kod mene i prodat je ali to je bio skroz drugi traktor sa drugim tipom bregaste.

Da, da, sjećam se da si davno već pisao o tome...
Ma i ovo je dosta koštalo, a bio sam bez traktora mjesec dana, problem je s dijelovima, majstori spori, zamisli da su još i bregastu radili🤣
Nadam se da ću zamijeniti Axosa kroz neko dogledno vrijeme, ali definitivno bih ostao vjeran marki.

Nazad
Vrh