Claas

Danas sam vidio tog Axosa sa tvojim gumama. Jel se to Rusa ponovio kad kažeš da je prodao Case-a?

je je bas o njemu se radi, dobio je kaze 14 000+pdv za casea i nadoplatio 242 000 tisuce kuna za axosa, al je fulll po opremi nema se sta reci odlican stroj, ehr 6 izvoda kipe klzna poteznica donja gornja brzo kvacenje i jos svasta nesto...

i1a2v5.jpg

Nisam mogao da ga ne slikam stoji od jesenas. I ovo je Claas, al je malko izgorela farba :udri:.

uh, nedaj boze nikom tako sta, ustvari onaj tko se bavi takvim stvarima oko osiguranja njemu sigurno nije neka steta pare u dzep i po novog........

Prosle jeseni je nedaleko od mene izgoreo jedan Claas Atles 936 isto ovako izgleda kao ovaj na slici. Najezio sam se kada sam ga video na ulici pored puta. Prica se da je sve bilo gotovo za manje od 10 min. Traktorista je snimao sa mobilnim celo vreme. PP aparat na traktoru je bio neispravan pa je bio nemocan.

Mi smo uradili kasko za NH. Jeste da kosta 65.000 din ali........

cicimoric je napisao(la):
Prosle jeseni je nedaleko od mene izgoreo jedan Claas Atles 936 isto ovako izgleda kao ovaj na slici. Najezio sam se kada sam ga video na ulici pored puta. Prica se da je sve bilo gotovo za manje od 10 min. Traktorista je snimao sa mobilnim celo vreme. PP aparat na traktoru je bio neispravan pa je bio nemocan.

Mi smo uradili kasko za NH. Jeste da kosta 65.000 din ali........

Oba NH su mi kasko osigurana, a prošle godine sam u traktore poubacivao PP aparate za nedaj Bože. Vatra je vrag.

Cici i Boki pa to je taj Claas. U Uljmi samo neznam gde je goreo i razlog, kako se vidi žice od guma stoje na traktori što mi govori da je goreo baš tu.
Juče sam prolazio jeste Fendt kod njega, možda je čak i veći od ovog Claasa. A inače ima on i manje Claas-ove od ovog garavog.

aca74 je napisao(la):
Cici i Boki pa to je taj Claas. U Uljmi samo neznam gde je goreo i razlog, kako se vidi žice od guma stoje na traktori što mi govori da je goreo baš tu.
Juče sam prolazio jeste Fendt kod njega, možda je čak i veći od ovog Claasa. A inače ima on i manje Claas-ove od ovog garavog.

U temi Fendt sam pisao da covek kupio umesto tog Claasa novi Fendt 936 i neki mi nisu verovali ali evo i ti si ga video :osmeh:

Video sam ga i ja na vašaru,imao je setvospremač na prednjoj hidraulici.

Nazad
Vrh