Imaju stariji model ovde u jedno selo. Pa kad seku silazu ne postizu traktorima nositi koliko on brzo sece. A prikolice koje koriste, to su specijalne prikolice samo za silazu. Mislim da jedna prikolica vata 30m3 silaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobar si onda nema sta...dragannrt je napisao(la):ma kupujem odma tri komada.....
pa ja ti sad nebi bas znao reci nesto jako puno o nemu jer to je ipak novi model traktora ali iz iskustva mojeg prijatelje koji ga ima nije bas mali potrosac s obzirom da je perkins motor(a znamo da su oni poznati po maloj potrosnji) a sve drugo je barem on tako veli ok i sve radi kao sat e sad tek je napravio 500 sati sa njim tak da niti on nemoze puno reci o losim iskustvima, za sad je sve 5 osim potrosnje jer je malo veca... a koji ne trosi kad ga teras pun gas, hm zar ni tako...??ivansu je napisao(la):kakav je claas axos 340?
potrosnja,neki kvarovi i ostalo?
a tko to moze znati zasto su izgoreli, pretpostavljam i ja kao i svi da je elektronika nekaka u pitanju bila, uh toga me strah uvijek, jer mi je gorela rolo presa prije 5-6 godina a bila je tad stara samo 1 godinu, moz mislit kakav je to osijecaj, a tak je i sa traktorom..... nedaj boze nikom...........ivansu je napisao(la):pa da
Post je spojen: [time]1274007329[/time]_________________________________________________
a ovi su izgoreli zato sto im je lose napravljena elektronika ,ili?
Pa toliko trosi moj MTZ 1221! Mora da je manja.tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
Otkud ti to da je manja , pa zar nisi znao da su najveci potrosaci rusi (mislim votke )Lala iz Banata je napisao(la):Pa toliko trosi moj MTZ 1221! Mora da je manja.tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
he he ova ti je odlicna ali i istinita sto je je, sam siiiiiiiiipaaaaaaaajjjjjjjj i gasssss...... oce oce da uzme ovaj moj pogotovo zato sto je JD motor u njemu a zna se da je JD potrosac i vridan traktor koji je zestok na gasu....IMT-550 je napisao(la):Otkud ti to da je manja , pa zar nisi znao da su najveci potrosaci rusi (mislim votke )Lala iz Banata je napisao(la):Pa toliko trosi moj MTZ 1221! Mora da je manja.tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
a Claas Axos ima 102 ks i on je fini trktor nece on da potrosi nista vise ali ni manje tako da u Claas samo sipas i ne da nemislis vec sssiiipppaaasss.......
Pa onda cuti i ne sekiraj se imas pravu zver od motora ispod haube jer nemoze i jare i pare , i da imas snagu/brzinu a mala potrosnja nego sipaj , gasssss i nerazmisljaj nije li tak......tomybrzic je napisao(la):he he ova ti je odlicna ali i istinita sto je je, sam siiiiiiiiipaaaaaaaajjjjjjjj i gasssss...... oce oce da uzme ovaj moj pogotovo zato sto je JD motor u njemu a zna se da je JD potrosac i vridan traktor koji je zestok na gasu....IMT-550 je napisao(la):Otkud ti to da je manja , pa zar nisi znao da su najveci potrosaci rusi (mislim votke )Lala iz Banata je napisao(la):tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
Pa toliko trosi moj MTZ 1221! Mora da je manja.
a Claas Axos ima 102 ks i on je fini trktor nece on da potrosi nista vise ali ni manje tako da u Claas samo sipas i ne da nemislis vec sssiiipppaaasss.......
IMT-550 je napisao(la):Pa onda cuti i ne sekiraj se imas pravu zver od motora ispod haube jer nemoze i jare i pare , i da imas snagu/brzinu a mala potrosnja nego sipaj , gasssss i nerazmisljaj nije li tak......tomybrzic je napisao(la):he he ova ti je odlicna ali i istinita sto je je, sam siiiiiiiiipaaaaaaaajjjjjjjj i gasssss...... oce oce da uzme ovaj moj pogotovo zato sto je JD motor u njemu a zna se da je JD potrosac i vridan traktor koji je zestok na gasu....IMT-550 je napisao(la):Otkud ti to da je manja , pa zar nisi znao da su najveci potrosaci rusi (mislim votke )Lala iz Banata je napisao(la):tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
Za ekonomicnos i manje otvaranje novcanika PERKINSBubu je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):Pa onda cuti i ne sekiraj se imas pravu zver od motora ispod haube jer nemoze i jare i pare , i da imas snagu/brzinu a mala potrosnja nego sipaj , gasssss i nerazmisljaj nije li tak......tomybrzic je napisao(la):he he ova ti je odlicna ali i istinita sto je je, sam siiiiiiiiipaaaaaaaajjjjjjjj i gasssss...... oce oce da uzme ovaj moj pogotovo zato sto je JD motor u njemu a zna se da je JD potrosac i vridan traktor koji je zestok na gasu....IMT-550 je napisao(la):Otkud ti to da je manja , pa zar nisi znao da su najveci potrosaci rusi (mislim votke )Lala iz Banata je napisao(la):tomybrzic je napisao(la):mislim a nikad nisam kontroliro da moj u transportu nije ispod 10 litara na sat a mozda sam malo i rekao, ustvari vijerojatno sam malo rekao, nikad nisam mijerio potrosnju na sat u transportu ali mislim da nikako nije ispod toga.....
Moze sve to-odgovor je Perkins motor!