Claas

Ja sam proverio, taj za 30000 evra ne postoji, postoji samo u prici, a stvarni modeli koji se prodaju u Srbiji su od 40000 do 45000 evra!!!
A sto se tiče Sosica, ne mutan nego....

ja sam svojeg celtisa platio kpd nas 36 000 eura sa pdv-om model je 456 ima 102 ps ima kompresor klimu dvokrzuni i jednokruzni sistem kocnica(za prikolicu) klizna poteznica i sta ja znam jos svasta nesto..... a takav traktor je u novom sadu na sajmu bio 42 000 plus pdv kod vas tak mi rece trgovac tamo na standu e sad jel laze ili ne to vi bolje znate i dali je bil sosic ili neznam tko, mada mi je rekao da niti jedan kupac nije isto platio traktor kod njih, to je pijaca ili vasar e sad tko je sposobniji vise spustiti neka izvoli....

30xgyzd.jpg

Post je spojen: [time]1263723397[/time]

Post je spojen: [time]1263723435[/time]

zbog medzuredne obrade jer ja sa njim radim sve od oranja pripreme do prskanja sijetve i sve sto slijedi, a bilo mi jue puno novaca da uzmem i jedne i druge gume tj kotace... ovi zadovoljavaju sve hvala bogu....

Izgleda da je Axos. Toliko o Šošiću i njegovoj zaradi. Kod njega za te novce nema ni Rus, a kamoli Claas da se kupi.

he he he, dobri ste sto se sosica tice, je je to je axos i dobar stroj ljepo izgleda a sad imaju perkinsove motore, i mislim da su to oko 90 ps..... stim da onaj skuplji ima EHR sijedalo zrak i vijerojatno pun klinac koje kakve opreme... a ovaj je osnovni model sto je po meni isto ok.....

jebiga fendta prodo a rajka nemoze izvuci, i sta da radim neg potream njega, cista je sijeca tak da nema posljedica grebanja i koje cega osim blata a fala bogu ima vode oprati cu ga cim zavrsim.... a bio je cist kao kad sam ga dotero.... ::namigivanje:: ::namigivanje::

Celtis 102 ks u Almeksu 37500 evra bez PDV-a.
To je oko 20% skuplje nego u Hrvatskoj.
Nije Sosic bas mnogo alav! :haha:

Ne mogu da verujem da neko sa njim posluje!
Kompresor za taj traktor 3000 evra u Almeksu. ::lose::.
Od kakvog je materijala pitam se!

bewisa je napisao(la):
Ne mogu da verujem da neko sa njim posluje!
Kompresor za taj traktor 3000 evra u Almeksu. ::lose::.
Od kakvog je materijala pitam se!
A za Ursusa i ZTS nov kompresor je 320 eura!

Nazad
Vrh